Automatisk Port

Der er automatiske porte i H/F Nordre Vang ved begge indgange til haveforeningen.

Du åbner porten ved at holde den udleverede brik foran tastaturet. Hav lidt tålmodighed, for det kan godt tage lidt tid for porten at åbne helt. Advarsel: Hold aldrig stille midt imellem lågen, da de lukker automatisk efter 30 sek efter bilen er kørt igennem. 

Vi gør opmærksom på, at begge porte er videoovervåget. Alt hærværk eller forsøg på at bryde ind vil blive meldt til politiet.

Hvis porten ikke vil åbne eller er gået i stykker, er man velkommen til at kontakte Bestyrelsen på 61371843. Dette nummer skal kun bruges, hvis der er sket noget med porten, ikke hvis der er vandskader, eller et fly har dumpet et lokum i jeres have.🙂

Hver have har modtaget 2 brikker til porten. Vi har i bestyrelse besluttet, at du kan købe endnu 3 brikker for kr. 200,-  pr styk i kontores åbningstid. Så hvert havelod kan have op til 5 brikker. Det er dog et krav, at det er til haveloddet beboer. Hvis brikken bliver delt ud til andre medlemmer i vores nabo foreninger, vil den blive lukket.

Hvis din brik bliver væk, kan du købe en ny, når bestyrelsen får slettet/låst den brik, der er blevet væk - Så kom forbi kontoret.

Hvis din brik går i stykker, kan du få den ombyttet, hvis du kommer på kontoret med den defekte detter koster kr. 50,-

Automatisk port i HF Nordre Vang

Du kan hente denne brugermanuel, som beskriver, hvor simpelt det er at bruge vores porte i vinterperioden.

Del siden