Børnehuset

Børnehuset starter op, når ungerne får sommerferie. Dørene åbner i fritidshuset ved den store græsplæne hver torsdag mellem kl. 18.00 - 21.00 i skolernes sommerferie.

Vi skaber rammerne, som vi håber, at I forældre vil komme op og hjælpe med at fylde ud sammen med jeres børn.

Børnehusets økonomi kommer fra det årlige loppemarked. Vi modtager meget gerne brug- og salgsbare ting, som vi kan sælge herpå.

Derfor - tænk på børnene, inden du ”bare” sætter ting ud på vejen til afhentning. Det er muligt, at aflevere dem på værkstedet, ved Perlen på pligtarbejdsdage om lørdagen, så vores dejlige børn kan få glæde af det.

Vi modtager ikke gamle fjernsyn, videomaskiner og lignende. Ej heller gamle CD’ere er der salg i. Har du møbler eller andre store ting, du gerne vil af med, så kig forbi Børnehuset og få en snak med os.

Hold øje med haveforeningens opslagstavler, hvor arrangementer vil blive annonceret, vi opererer nemlig meget lidt med Facebook og lignende - vi tror mere på den personlige kontakt!

Både når vi eller I er ude af huset, sørger vi for, at der vil være frugt eller andet godt samt noget at drikke til børnene. Dette er altid gratis.

Der kan dog forekomme tilmeldingsgebyr ved særlige arrangementer ud af huset. 

Husk, at dit barn ikke er tilmeldt en tur, før der har været kontakt med dig som forælder (børn under 7 år kun iflg. med en voksen med mindre andet er aftalt).

Vi glæder vi os til at se de dejlige børn og deres forældre til dejlige oplevelser i Børnehuset.

Del siden