Faktisk har pligtarbejde eksisteret lige fra havenforeningens opstart 1962, hvor det var meget større opgaver, der blev delt ud.

Vi har brug for alle - unge som ældre. Der er alle typer af opgaver. 

Pligtarbejde liste i PDF - 2024

Her kan du hente listen på hvornår du bliver indkaldt til pligtarbejde i 2024

Husk kan man altid selv bestemme om man vil komme ugen før, eller ugen efter uden at give bestyrelse besked. Hvis det skal rykke længere tid, skal du skrive til bestyrelsen, så vi kan finde en løsning sammen.

Reglerne for pligtarbejde

Du skal selv følge med her på hjemmesiden eller via nyhedsbrev hvornår du skal på pligtarbejde. Listen er på denne side.

Når man kommer til pligtarbejde melder man sig til arbejdsformanden, som skriver dig ind. Når man er færdig med pligt, vil der være en skærm i mellemgangen, hvor man skal kontrollere at ens have nummer og navn står på skærmen. Efterfølgnede vil man modtage en mail, med bekræftelse på at man har være på pligtarbejde.

OBS Hvis du er forhindret i at møde på den anførte dato/tid, kan pligtarbejdet – uden bestyrelsens tilladelse – KUN afvikles ved, at der i stedet gives møde på pligtarbejdsdagen lørdagen umiddelbart før eller efter angivne mødedato.

Fritagelse fra Pligtarbejde

Man kan kun blive fritaget fra pligtarbejde hvis man enten har andre opgaver i foreningen. Såsom er på grøftehold, malerhold, skraldehold osv, osv....

Eller hvis man er syg og kan levere en gyldig lægeattest som skal sendes til bestyrelsen på denne mail: Kasserer.nv@gmail.com

Del siden

Pligtarbejde kan jo godt lyde grimt. Men det skal slet ikke forstås sådan.

Én af de meget vigtige ting ved pligtarbejde er det sociale aspekt i at mødes med andre kolonister og lære dem at kende.

Selvfølgelig er der også nogle opgaver, som skal laves. Men det er da lækkert, at græsset bliver slået, og hækkene bliver holdt nede, så det er en flot og indbydende haveforening, man kommer ind i.

Pligtarbejde